(VIDEO) Hotelurile din Herculane, în pas cu cerințele turiștilor! Vezi aici cum îi întâmpină hotelierii pe cei care trec pragul stațiunii

Este plin sezon estival, iar hotelurile din bătrâna stațiune Băile Herculane se adaptează vremurilor, pentru a atrage cât mai mulți turiști. La acest hotel, au fost investiți bani în modernizare, dar mai ales în aparatură, iar rezultatele nu întârzie să apară. MONICA CĂLȚUN, angajat al hotelului spune că:

O ședință la sala de hidroterapie costă 100 de lei. Un alt sector, unde solicitările vin ca pe roate, este cel de kinetoterapie.

Aici, își desfășoară activitatea severineanul Silviu Gulei, care oferă servicii de kinetoterapie de înaltă calitate.

Rezervările sunt, în această perioadă, full la hoteluri, iar turiștii spun că serviciile, de care au parte, merită toți banii. CĂTĂLINA IOVAN, manager hotel, declară că:

La Herculane, sunt numeroase complexele balneo–climaterice, iar zona este de o frumusețe deosebită, în ciuda faptului că autoritățile locale nu au investit în reabilitări. Este o zonă preferată cu precădere de mehedințeni, mai ales în contextul în care se află la mică distanță: 50 km de Severin și doar 20 de Orșova.