(VIDEO) Crimă în Vrata! Un afacerist a fost omorât cu bestialitate de niște etnici rromi.

Liniștea nopții trecute a fost zguduită, în comuna mehedințeană Vrata, de un eveniment înspăimântător. Un bărbat de 46 de ani a fost ucis cu bestialitate, de către niște localnici rromi. Bărbatul ucis era un afacerist local (patron al unui depozit de materiale de construcţii) și se pare că și-a găsit sfârșitul, după ce a sărit în sprijinul altui localnic, pe care suspecții îl luaseră la bătaie.

„Cică treceau cu căruța și omul, pe care îl omorâră, coborî din mașină să le spună să se dea la o parte din drum să treacă și el cu mașina. Ei tăbărâră pe el și îi dădură în cap. Ei blocaseră drumul și apoi îl omorâră pe om în drum, nevinovat. Omul voia să treacă.”, spune o localnică îngrozită de odioasa faptă.

„Așa ceva nu s-a întâmplat la noi în sat până acum. Am auzit că a murit omul acesta. Era un om foarte bun. Nu s-a certat cu nimeni. Ar trebui și ei pedepsiți. Cum au omorât ei, așa ar trebui să fie omorâți și ei. Mie mi-e frică să stau în casă. Eu stau singură.”, spune altă localnică înspăimântată.

„Eu, când am venit de la mine de acasă, îl găsii jos. Îi curgea sânge. Auzii că omul a sărit în sprijinul cuiva. Criminalii îl băteau pe un om din sat și omul ăsta, pe care îl omorâră, sări în ajutor. Cred că erau băuți.”, spune un localnic.

Bărbatul a pierit sub lovitura unui par aplicată de unul dintre suspecți. Imediat după comiterea faptei, cei bănuiți au încercat să fugă, însă au fost prinși, la scurt timp, în comuna Gruia.

Adauga comentariu