Mobilizare incredibilă în cadrul acțiunii “Let’s do it, Romania”! Peste două mii de mehedințeni au făcut, astăzi, curățenie

Astăzi, s-a desfășurat “Ziua de Curățenie Națională 2019”. În Mehedinți, au răspuns apelului de a da o mână de ajutor mediului înconjurător, conform centralizării Asociației Act Integration, circa 2 220 de participanti, care au strâns 2 900 de saci de deșeuri.

În Drobeta Turnu Severin activitățile de ecologizare s-au petrecut la Pădurea Crihala și în Valea din Aluniș (fostul debarcader). Au răspuns invitației de a ajuta mediul înconjurător elevi, profesori, voluntari și reprezentanti ai autorităților publice locale și județene din Mehedinți, dar și ONG-uri.

În județ au fost organizate acțiuni de ecologizare, în zona de câmpie și în zona forestieră, la care s-au implicat toți angajații celor nouă ocoale silvice din Mehedinți, alături de voluntari locali și elevi. Zonele în care au mai avut loc acțiuni “Ziua de Curățenie Națională 2019” sunt: Orșova, Baia de Aramă, Ciovârnășani, Bala, Strehaia, Vânju Mare, Balota, Stârmina, Schitul Topolniței.

 

sursa foto: Facebook/Asociatia Act Integration