La furat, în casa unor bătrâni din Vlădaia! Hoții au bruscat-o pe stăpâna casei, pentru a le spune unde sunt bunurile de valoare.

Doi tineri din Mehedinți, respectiv Dolj au dat buzna, noaptea trecută, în casa unor pensionari din comuna mehedințeană Vlădaia, pentru a fura, Deși planul inițial e ieșit, tinerii au fost rapid descoperiți.

“La data de 19 octombrie a.c., un barbat de 89 ani, din localitatea Vladaia, judetul Mehedinți a sesizat prin 112 faptul că, in aceeasi data, in jurul orei 02.00, persoane necunoscute au patruns in locuinta sa, au bruscat-o pe sotie, in varsta de 75 ani si au sustras mai multe bunuri. Din cercetarile efectuate de polițiști, s-a stabilit ca este vorba de doua persoane care au patruns in locuinta, au agresat-o pe septuagenara si au sustras o cantitate de combuatibil (motorina) dintr-un recipient de 200 l, 700 lei si mai multe bunuri, prejudiciul fiind de 2500 lei. In urma activitatilor desfășurate cu celeritate si a probatoriului administrat  au fost retinuti pentru 24 de ore si introdusi in arest, doi barbati de 32 respectiv 35 ani, din comuna Vladaia, judetul Mehedinți si comuna Salcuța, judetul Dolj.”, transmite biroul de presă al IPJ Mehedinți.

Cei doi tineri vor fi prezentați unității de parchet cu propunerea corespunzătoare, fiind cercetati sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

 

Adauga comentariu