Copil de 12 ani, dat dispărut! L-ați văzut? Alte două minore au dispărut, ieri, de la Centrul de Plasament.

UPDATE: Cei trei copii au fost găsiți în zona autogării din Drobeta Turnu-Severin, în urmă cu doar câteva minute.

Apel din partea unei familii, care își caută copilul! Pușcașu Ionuț Costel Valentin, un băiețel în  vârstă de doar 12 ani, din Severin, a plecat de la domiciliu în data de 26 august, în intervalul orar 05:00-06:00 și nu a mai revenit. Sesizarea a fost făcută de nașa copilului. În urma sesizării, a fost dispusă căutarea la nivel național.

Copilul are ochii căprui, aproximativ 1,50 metri înălțime, aproximativ 50 de kg, păr șaten spre brunet. La data dispariției, purta blugi scurți, de culoare albastră, tricou negru – albăstrui, încalțăminte sport.

Conform primelor informații, ar exista suspiciuni că băiețelul ar fi putut pleca cu cele două minore de 13, respectiv 16 ani, dispărute, ieri, de la Centrul de Plasament din Drobeta Turnu-Severin. Este vorba despre Vartic Andreea Sofica (ochi căprui, aproximativ 63 de kilograme, 1,67 metri înălțime, păr șaten drept, față rotundă) și Diculescu Cristina Georgiana (ochi căprui, aproximativ 65 de kilograme, 1,50 metri înălțime, păr șaten lung)

Oricine poate oferi detalii despre oricare din cei trei copii dispăruți este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

 

 

Adauga comentariu