Cetatea, locul în care tot mai mulți tineri aleg să își unească destinele! Atmosfera de poveste le oferă o experiență de neuitat.

De când a fost modernizată și repusă în circuit, cetatea medievală a Severinului a devenit un adevărat magnet atât pentru turisți, cât și pentru oamenii locului. În ultima perioadă, tot mai mulți tineri aleg să își unească destinele aici. Pe de o parte frumusețea locului, iar pe de altă parte dorința de a ieși din tiparele unei ceremonii în fața ofițerului de stare civilă: sunt motivele care îi determină pe miri să aleagă cetatea. Andrea și Mario sunt unul din cuplurile, care au ales cetatea pentru evenimentul lor, iar experința din acest loc este una care le-a bucurat sufletele.

„Am ales sa ne unim destinele în Cetatea Medievală a Severinului, pentru că acest eveniment este special și unic în viață,  asemeni locului ales. Este un loc care a dat o altă conotație evenimentului nostru special: ne-am simtit asemeni prinților  si prințeselor, căci locul îți creează o asemenea trăire. În momentul în care am pășit in interior, alături de soțul meu și cei dragi nouă, ne-am transpus în trecut, eram parcă desprinși dintr-un basm. Acest sentiment ne-a fost întărit și de reprezentanții primăriei, care ne-au fost alături. De asemenea, reprezentanții MVM Concept  au amenajat locul, în așa fel încât aceste clipe să fie cu adevărat de vis. Pentru o experiență de neuitat, recomandăm locația pentru astfel de evenimente. Este altceva. În plus, locul este frumos, având în vedere și așezarea sa pe malul Dunării.”, spune Andreea.

Cetatea le oferă tinerilor proapspăt căsătoriți atât experiența unui eveniment ieșit din cotidian, cât și locul în care fotografiile de nuntă sutn încadrate într-un decor aparte.

Adauga comentariu