(VIDEO) Prostituatele, la raport! Fetele au fost întrerupte de la serviciu, de polițiști.

Asalt printre prostituatele din Drobeta Turnu Severin și din apropierea orașului! Oamenii legii le-au săltat pe doamnele dispuse să ofere plăceri trupești, chiar din timpul serviciului.

Fetele au fost aduse la sediul IPJ.

Distinsele demimondene au fost luate la sediul IPJ, în urma unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea prostituției. Ag. princ. Mădălina Viziru, din cadrul IPJ Mehedinți, ne oferă mai multe detalii despre acțiunea oamenilor legii: 

Chiar dacă au ajuns, acum, în la poliție, conform legii, prea multe nu se pot face în cazul distinselor doamne. Dovadă stă în evidențele de la Taxe și Impozite, acolo unde au de plată sume colosale. Edilul severinean Marius Screciu ne spune câți bani are de recuperat municipalitatea de la prostituatele de pe raza Severinului:

Dacă vânzătoarele de plăceri trupești au fost luate la bani mărunți, nici cei care apelează la “serviciile” acestora nu vor rămâne nepedepsiți. Asta: doar în anumite condiții: folosirea serviciilor sexuale prestate de o victimă a traficului de persoane, sau a traficului de minori, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. Această infracţiune există în măsura în care beneficiarul a ştiut de situaţia de exploatare a victimei.

 

Adauga comentariu