(VIDEO) IMAGINI ȘOCANTE! Cadavrul descoperit pe câmp ar putea fi al criminalului de la Z-uri. Anchetarorii iau în calcul această ipoteză. „Era mâncat de câini”

Vestea că un cadavru a fost descoperit pe un câmp la marginea orașului a șocat o comunitate întreagă. Imediat la fața locului, s-au deplasat anchetatorii, care nu exclud varianta ca trupul neînsuflețit al bărbatului să fie al criminalului de la Z-uri. Totul ar părea să conducă către această pistă: vârsta, dar și perioada care a trecut de când cadavrul zace pe câmp. Ar fi vorba, conform primelor informații, de circa două săptămâni. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, cms-șef Nicolae Lohon, detaliază:

Cadavrul a fost descoperit, întâmplător, de un cioban.

„Am găsit cadavrul în jurul orei 8.30. Nu îl cunosc pe acest bărbat. Era cu fața în jos. Era mâncat de câini. Eram prin zonă. Am dat de el întâmplător. Îmi fugiseră caprele în zona în care era cadavrul și așa l-am găsit. Era în descompunere. M-am speriat când am dat de el și am sunat la poliție.”,  spune ciobanul care a găsit cadavrul.

„Auzii că îl găsi înconjurat de câini. Când venii eu, nu mai era niciun câine pe aici.”, spune un localnic.

Tânărul, al cărui cadavru se suspectează că ar fi, este, oficial, pus sub acuzația de omor, după ce a ucis, în dimineața zilei de 28 august, într-un mod de o violență extremă, o femeie de 45 de ani.

 

Adauga comentariu