(VIDEO) Huzur și destrăbălare printre procurorii și polițiștii din Olt. Imaginile au fost filmate la o petrecere în Mehedinți.

În plin scandal al atrocităților de la Caracal, procurori, judecători și șefi de Poliție de la Dolj și Olt au fost filmați la o petrecere cu animatoare pe un ponton de lux de pe Dunăre. Imaginile au fost suprinse pe data de 5 august, la o săptămână de la descoperirea crimelor din Caracal.

Petrecerea a fost organizată pentru a marca cei 40 de ani ai lui F.R., procuror respectat din Dolj, și-a aniversat ziua de naștere.  Printre invitații sărbătoritului s-au aflat judecătorul B.C. din Olt, dar și M.S., șeful Poliției unei localități din Olt. La petrecere, au fost prezente animatoare.

Din imagini, se observă cum sărbătoritul toarnă, la un moment dat, în cap apă unui profesor respectat din Drobeta Turnu Severin, pe nume C.P.

Într-o perioadă în care credibilitatea oamenilor legii este în scădere, astfel de apariții în spațiul public nu fac altceva decât să accentueze criza de imagine în care se află, în acest moment, cei care ar trebui să ne apre.

 

sursa: Observ Tot

Adauga comentariu