(VIDEO) Cu mașina, parcată direct în mijlocul sensului giratoriu! Viteza și oboseala l-au făcut pe un tânăr să piardă controlul volanului.

Un tânăr șofer severinean a ajuns cu mașina tocmai pe sensul giratoriu, Incidentul s-a petrecut la intrarea în Severin, Acesta a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, dar și a oboselii. Severineanul de 22 de ani venea dinspre Șimian și se îndrepta spre casă: către Gura Văii.

“A avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. La intersecția centurii ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu-Severin-bulevardul Nicolae Iorga, un conducător auto nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a părăsit partea carosabilă, oprindu-se în squar-ul din sensul giratoriu. Șoferul riscă o sancțiune pecuniară. Acesta a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul drugtest, iar rezultatul a fost zero.”, ne explică ag. șef princ. Valentin Siminiceanu, din cadrul Biroului Rutier Drobeta Turnu-Severin,

Pe lângă faptul că se va alege cu o amendă, tânărul este bun de plată și în ceea ce privește pagubele materiale, din urma incidentului produs. Un indicator montat pe sensul giratoriu a fost complet distrus.

Adauga comentariu