(VIDEO) Accident în Dănceu! Victimă încarcerată, drum blocat!

Un grav accident de circualție s-a produs în localitatea Dănceu, acolo unde șoferul unui autoturism (paradoxal, cel nevinovat) a rămas încarcerat în urma impactului. Traficul a fost blocat, o bună bucată de timp.

„Eu venii de acasă și văzui tamponată mașinile. Auzii bubuitura din curte.”, spune o localnică.

„Eu auzii bubuitura. Când venii, găsii mașinile accidentate. Omul acesta rămase blocat în mașină. Cred că are picioarele rupte. Îl scoaseră pompierii. Țipa de durere. Mașina asta nu opri la STOP și o bubui pe cealaltă.”, spune o femeie speriată de cele întâmplate.

La fața locului au sosit imediat pompierii, pentru descarcerarea victimei, și polițiștii, pentru efectuarea cercetărilor.

„Două echipaje de pompieri au intervenit cu o autospecială cu apă și spumă, un modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier, produs pe raza localității Dănceu, între două autoutilitare. La sosirea pompierilor, șoferul unuia dintre autovehicule a avut nevoie de îngrijiri medicale, deoarece acesta rămânsese blocat în interiorul autoturismului. Pompierii au extras victima, de urgență, și au predat-o paramedicilor SMURD, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul, în vârstă de circa 60 de ani, a suferit traumatisme la nivelul membrelor inferioare și a fost preluat de paramedicii SMURD, care l-au transportat la Unitatea Primir-Urgențe a spitalului Drobeeta Turnu-Severin.”, declară purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinți, plt. maj. Raluca Tîrcă.

„Pe raza localității Dănceu, la intersecția DC 105 cu ulița sătească, s-a produs un accident de circualție, soldat cu rănirea unei persoane. În urma cercetărilor, s-a constatat faptul că un conducător auto, în timp ce se se deplasa pe ulița satului, nu a respectat semnificația indicatorului STOP, intrând în coliziune cu un alt autoturism, care circula pe DC 105, adică pe drumul cu prioritate. Urmează a se efectua, în continuare, cercetări  în vederea stabilirii cu exactitate a modului producerii accidentului de circulație.’, declară ag-șef Dorin Ciocan, de la Serviciul Rutier Mehedinți.

Șoferul vinovat se va alege cu dosar penal și îi va fi retras permisul de conducere.

Adauga comentariu