Top lucruri jenante în Severin! Poate să ningă, poate să plouă.....

Rubrica de astăzi este, paradoxal, despre investițiile care se fac în municipiul-reședință de județ din Mehedinți. Mă refer aici la anumite investiții! Cele făcute cu dedicație! Astfel, cine poate spune că nu se mai întâmplă și lucruri faine în Severin? Intersecția Strazii Mareșal Averescu (fosta stradă Progresul) cu strada George Coșbuc! Cartier de case impozante și vile de patrimoniu! Aflați pe teren, reporterii Ziarului de Mehedinți au fost uimiți să constate cât de repede s-au mișcat autoritățile atunci când a venit  vorba de oferirea unor servicii  „marilor personalități” ale municipiului nostru. Un senator și un deputat! De la putere și din opoziție. Și oameni de afaceri potenți financiar care  locuiesc pe această stradă.

Vorbim de  o aducțiune cu gaz efectuată și terminată în timp record pe strada George Coșbuc. Aducțiunea porneste de pe strada Progresul  până la intersecția cu Romulus Lepri. Aici s-a stopat. Pentru că, de aici mai departe, spre Bulevardul Tudor Vladimirescu, locuiesc muritorii, cetățeni ai Severinului, care au numai obligații. Drepturi mai puțin! S-a lucrat în ritm alert.  În două săptămâni totul s-a făcut ca la carte. Autorizatii, avize, săpături, conducte, asfalt, gaze trase până în locuință sau până în casă. Fiecare după puteri. La ei, politicienii orașului, indiferent de culoare politică se poate: au asigurată căldura ieftină la iarnă. Ca bogații!

Muritorii, oamenii simpli ai orașului  așteaptă păcurina pentru termocentrală. Păcurină bună și fină. La preț de kerosen. Comisioanele aferente sunt împărțite și la stânga și la  dreapta, bineînțeles! Totul intră în factura de încălzire a severinenilor.  În loc de încheiere, vă spunem un proverb: cine poate oase roade, cine nu: nici carne moale!

Adauga comentariu