Tineri acuzați de viol și complicitate la viol! Tânăra reclamantă a depus plângere la poliție.

Polițiștii severineni au reținut, pentru 24 de or,e trei tineri din comuna Bălăcița, bănuiți de de viol și complicitate la viol. Totul: după ce o tânără din Șimian a sunat la 112 și a spus că este urmărită de mai multe persoane, pe marginea fluviului Dunărea, în apropierea municipiului Drobeta Turnu-Severin. La faţa locului, s-a deplasat o echipă de polițiști. La scurt timp, împreună cu jandarmii, s-a reuşit depistarea tinerilor.

Din verificări s-a stabilit că este vorba de trei tineri cu vârste cuprinseîntre 18 și 27 de ani, din comuna Bălăcița, atât apelanta cât și aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru stabilirea celor sesizate. Ulterior, la sediul IPJ, tânăra a formulat, împotriva celor tri, plângere pentru viol.

“În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză s-a dispus  continuarea  urmăririi penale pentru săvârşirea  infracţiunii  de  complicitate la  viol, și viol, cei trei bărbați fiind reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere, și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J.  Mehedinți. Astăzi, 11.09.2019, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.”, conform IPJ Mehedinți.

 

sursa fotot 1: Digi24

Adauga comentariu