Spectacol de stand-up comedy gratuit la alegerile din PSD Mehedinți! Declarații care mai de care mai stângace!

Ședința, în care social-democrații mehedințenii și-au ales forul de conducere, nu a fost doar lapte și miere. Câțiva dintre PSD-iștii de la centru au reușit, în timpul discursurilor, să strânească zâmbete și deja celebratul dat din coate, prin sală. Cea, care a oferit primul moment stânjenitor, ce a redus sala la tăcere este Sorina Pintea. Ministrul Sănătății a declarat, entuziasmată, că se află pentru prima dată în județul Mehedinți, deși, în luna octombrie a anului trecut, același oficial guvernamental vizita același județ.

Nici ministrul Petre Daea nu s-a lăsat mai prejos. Mehedințeanul spune că reprezintă organizația județeană a PSD Mehedinți, deși oficialul nu mai este membru al acestei filiale.

Aceeși atitudine a avut-o și președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, care vrând, probabil, să dea bine în fața delegației de la București și să îl măgulească pe simpaticul ministru, a declarat că organizația PSD Mehedinți are un reprezentant de seamă în Guvernul României, în persoana lui Petre Daea.

Cireașa de pe tort este oferită de deputatul Alexandru Bălănescu, cel care a cerut în mod expres cuvântul. Discursul său ar fi fost de-a dreptul savuros, dacă nu ținem cont de două aspecte extrem de importante: funcția pe care o deține Bălănescu: aceea de deputat în Parlamentul României, dar și de faptul că a activat o viață întreagă ca avocat.  

Adauga comentariu