Se lucrează la modernizarea bulevardului Tudor Vladimirescu, spre Schela. Află aici când vor fi gata lucrările.

Continuă lucrările de modernizare a bulevardului Tudor Vladimirescu, spre Schela. Autoritățile spun că întreaga lucrare va fi gata până anul viitor.

“Trotuarele pe partea de nord, până la șantierul Naval, se vor termina până mâine, după care se va începe cu partea de sud până la poarta I de la Meva. În trei-patru zile, trotuarele vor fi terminate. Eu zic că până la data de 15 octombrie, va fi terminată partea până la Schela la ieșire din oraș.”, declară Călin Tocaiu, din partea constructorului.

“Suntem la lucrările pentru trotuar. Trotuarul care duce la Schela nu a fost niciodată asfatat. De fapt, înainte nu era trotuar, era doar o porțiune de pământ. S-au pus deja și două straturi de asfalt. Se circulă bine, dar mai avem de pus încă un strat. Acesta va fi turnat, după ce vor fi ridicate canalizările. E o lucrare complexă. Valoarea totală a întregii lucrări este 30 milioane. Sperăm ca, anul acesta, să finalizăm lucrarea. E un deziderat mai vechi al primăriei, e o lucrare pe care am găsit-o blocată în 2016.”, declară primarul municipiului Drobeta Turnu-Severin, Marius Screciu.

Lucrarea este finanțată în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală I.

 

 

 

Adauga comentariu