Reprezentanții ALDE Mehedinți: “Mircea Diaconu are o șansă reală.”

Ne mai despart doar câteva zile de alegerile prezidențiale. Fiecare partid crede în șansa lui. Astăzi, reprezentanții ALDE Mehedinți au susținut o conferință de presă, în care au vorbit despre șansele candidatului susținut de alianța UN OM.

“ALDE Mehedinți își declară susținerea necondiționată pentru candidatul alianței UN OM, Mircea Diaconu. Suntem în situația de a anunța, astăzi, rezultatul ultimului sondaj de opinie, care îl poziționează pe locul al doilea în preferințele alegătorilor, cu un procent de 16,7. Candidatul alianței se situează cu un procent mai sus față de candidatul PSD.”, spune vicepreședintele ALDE Mehedinți, Renatta Nanciu.

„Mai sunt 10 zile până când vom fi chemați la urne, să ne alegem președintele. Am intrat în linie dreaptă. Sunt niște alegeri foarte importante. Și eu, la fel ca voi, fac parte dintr-o populație care, în ultimii 30 de ani, a mers la vot și a încercat să aleagă un președinte care să mă reprezinte, dar de fiecare dată am greșit. De fiecare dată, președinții noștri nu știu ce se întâmplă în țară. Acum, proiectul susținut de ALDE vine să ne ofere un lucru nou: un președinte care să ne reprezinte pe toți și care să nu fie în vreun parteneriat politic cu vreun partid. Nu ne va împărți în tabere. Vă propun să veniți alături de noi, pentru că Mircea Dicaonu are o șansă reală.”, spune, la rândul său, președinta OFLDE Mehedinți, Carmen Ciobanu.

Adauga comentariu