Mehedințeanul Adrian Cican pleacă cu obiective clar stabilite la spitalul municipal Caransebeș

Adrian Cican, noul manger al spitalului din Caransebeș a fost prezentat, oficial, în cadrul unei conferințe de presă, de către primarul municipiului Felix Borcean.

„Aici nu există varianta peste două luni, ci acum. Ambulatoriul și partea de laborator trebuie aduse foarte repede pentru că sunt producătoare de bani pentru spital. Trebuie să degrevăm comunitatea locală din bugetul local. Aceste lucruri le-am făcut foarte bine la Spitalul Municipal din Orșova, unde am reușit ca manager, în decurs de 14 luni, să aduc patru proiecte europene, nu doar să le implementez ci și aprobate și semnate contractele de finanțare.” (sursa: Radio Reșița).

Ex managerul spitalului orșovean spune că îți propune să facă, în Caransebeș, performanță, așa cum a făcut și la spitalul din municipiul Orșova.

“Trebuie să stopezi acel ban public, care curge unde nu trebuie. Eu nu mă uit ce au făcut foștii mangeri. Eu mă gândesc ce fac de luni și ce să upgradez spitalul. M-aș bucura ca, la Caransebeș, să fiu acel manager care a schimbat fața unității medicale. La început, va fi o perioadă destul de rigidă, până vom reuși să punem pe piciore lucrurile, însă apoi, situația va reveni pe făgașul normal. Însă voi ajuta, în continuare, Orșova, pentru că este locul în care m-am format ca om.”, declară Adrian Cican, în cadrul emisiunii “Realitatea Zilei”, difuzată pe Telele2 Drobeta.

 

 

 

Adauga comentariu