Marius Screciu: “Primăria nu are instrumentele legale pentru construcția unui bloc de tip ANL”

Problema construirii și a repartizării locuințelor ANL în Drobeta Turnu-Severin a stârnit, în ultima vreme, un val de nemulțunire printre cei care au depus actele pentru obținea unei astfel de locuințe. De la faptul că locuințele deja construte nu au fost repartizate, până la faptul că nu se mai construiesc alte locuințe: sunt reclamațiile venite din partea oamenilor. Administrația locală spune că este legată de mâini și de picioare în rezolvarea acestui aspect.

„În acest moment, primăria nu are instrumentele legale, pentru construcția unui bloc de tip ANL. Poate Ministerul Dezvoltării va găsi o soluție, în varianta actuală a Guvernului, să rezole această problemă și să putem noi, ca UAT-uri, să investim pe acest sector. Noi am avea banii pregătiți și, din păcate, sunt oameni care așteaptă de mult timp să ia o locuință ANL.”, spune primarul municipiului Drobeta Turnu-Severin, Marius Screciu.

Ultima repartiție a locuințelor a avut loc în luna aprilie a anului 2018, atunci când au fost distribuite 45 de apartamente și garsoniere. Totul: după ce adminsitrația locală a câștigat procesul intentat Agenției Naționale de Locuințe.

Adauga comentariu