Lucrări pe bulevardul Tudor Vladimirescu: când se va finaliza investiția?

Se toarnă ultimul strat de asflat pe tronsonul curprins între Hotel Traian și RAR. Asta înseamnă că este doar o chestiune de zile până când investiția va fi finalizată pe acest tronson.

Sorin Băicuș, șeful de șantier, ne declară că:

„Până la Hotel Traian, sperăm ca până sâmbătă seara să finalizăm. Lucrăm la infrastructură. Trotuarele și bordurile sunt gata. Geigerele sunt ridicate la cotă. Pe întreaga lungime a bulevardului, mai este de pus ultimul strat.”

La rândul său, edilul severinean Marius Screciu declară că:

„Suntem pe final cu această lucrare. Vreau să vă spun că tronsonul de la RAR până la Hotel Traian va fi gata în maxim două săptămâni. Sper să ne ajute și vremea. Tot ce înseamnă asfalt este preconizat a se finaliza. Asta înseamnă că, de la 1 noiembrie, tronsonul de la RAR până la Hotel Traian va fi circulabil. Sperăm să nu mai fie nevoie de intervenții 20 de ani de acum înainte. Vom intra, apoi, pe următorul trosnon: de la Hotelul Traian până la sensul giratoriu de la piciorul Podului lui Traian. Cele două extremități (Schela și partea dinspre Craiova) să fie gata în primăvara anului viitor. Ele sunt circulabile. Odată finalizat bulevardul, vom scăpa de stresul trasficului îngreunat. Marcajele rutiere vor fi trasate imediat după ce se va turna acest ultim strat de asfalt.”

Banii pentru această investiție provin de la bugetul guvernamental, fiind alocați prin Programul Național de Dezvoltare Locală II. Lucrarea de reabilitare a bulevardului s-a realizat pe tronsoane.

 

Adauga comentariu