Ionuț Sibinescu: trădare în lanț, pentru a-și atinge scopurile! Recent trecut în barca PSD, senatorul a început să meargă în campanie cu noul partid.

Odată cu ruperea coaliției de guvernare PSD-ALDE, senatorul mehedințean, Ionuț Sibinescu, ales pe listele ALDE, a înclinat rapid barca către PSD. Oficial: pentru că programele implementate de PSD au adus bunăstare tuturor românilor. Neoficial: pentru că a vrut să își asigure un loc călduț pentru viitor. În barca unui ALDE  aflat în degringoladă, nu mai este nimic sigur în acest moment de regrupări politice.  

Zis și făcut! Mare iubitor de trădare, după cum ne-a demonstrat fiecare mișcare politică a lui Sibinescu, se pare că senatorul a început să viziteze tot mai des județul. Nu de alta, dar simte că nu este dorit în nicio parte și parcă ar vrea să își asigure încă un post călduț. Și unde ar putea face acest lucru, decât la partidul din care face, mai nou, parte? Și care stă foarte bine în Mehedinți! Și cum Sibinescu este un mare norocos în politică speră ca zeița Fortuna sa-l ajute din nou. Și senatorul nostru, ambițios din fire, nu se mulțumește să viziteze sediul PSD Mehedinți, ci se laudă, în stânga și în dreapta, cu o mare reușită: că ar fi adus extrem de aprope de PSD, doi primari ai ALDE. Acum, noi știm că domnia sa nu are niciun amestec în apropierea primarilor ALDE de PSD, însă poți să-i frângi voia unui ditamai senatorul?

Recent afiliat grupului senatorial al PSD, după ce a trădat partidul, pe listele căruia a fost ales, Sibinescu încercă marea cu degetul. Perspectiva unui nou mandat îi surâde, pentru că beneficiile primite odată cu funcția nu sunt deloc de neglijat. Însă, traseist politic și trădător prin excelență, e greu de crezut că PSD va merge pe mâna lui la următoarele parlamentare, în defavoarea oaemenilor cu state vechi din partid.

Pe lângă faptul că Sibinescu a fost cel mai tânăr senator pe care l-a avut Mehedinţiul, acesta a fost singurul parlamentar mehedinţean preşedinte de comisie parlamentară. Tocmai de aceea, lovit de noroc, pe neașteptate, acum încearcă, din nou, să câștige lozul cel mare. Iar pentru asta face eforturi disperate. Nici măcar la ALDE Mehedinți, în cei trei ani de mandat de senator nu a fost văzut de atâtea ori de câte a fost văzut, în doar o lună, la PSD Mehedinți. Mai mult decât atât: senatorul nostru apare, mândru, în poze postate pe pagina de socializare oficială a PSD Mehedinți, alături de conducerea filialei. Merge în teritoriu, pentru a convinge electoratul să voteze candidatul PSD la prezidențiale. Culmea este că, în timp ce face campanie cu PSD, Sibinescu încearcă, din răsputeri, să reorganizeze filiala Drobeta Turnu-Severin a ALDE. Pentru asta, face eforturi intense și sună fosții membrii ALDE Severin, plecați la toate partidele, să revină în sânul organizației.

Și uite așa senatorul Ionuț Sibinescu, cel care în trei ani de zile de mandat, a înregistrat doar două luări de cuvânt în plenul Senatului României, intră în rândul traseiștilor politici autentici, după ce a bifat, pe rând Partidul Democrat,  ALDE și acum Partidul Social Democrat.

 

Adauga comentariu