Femeia te ridică, femeia te coboară, dar amanta te îngroapă. Micile plăceri ale vieții, plătite scump de politicienii și directorașii mehedințeni!

Este de știut că munca la buget în administrația publică locală este epuizantă, dar este cvasicunoscut că mulți dintre politicienii, directorii și directorașii, instituțiilor deconcentrate îmbină utilul cu plăcutul și se bucură de micile plăceri ale vieții.

Cu șepcuțe și ochelari de soare, la volanul autoturismelor de serviciu cu geamuri mate, bravii noștri politicieni si directorași simt fiorul dragostei chiar și la vârsta senectuții. Sătui și plictisiți de soțiile lor, care nu mai sunt ce au fost odată, potenții politicieni  și directori ai instituțiilor bugetare își petrec puținele clipe libere alături de iubitele lor, în locuri ascunse de ochii curioșilor. În căsuțele de vacanță de pe malul Dunării sau la pensiuni din Clisura Dunării, uneori chiar și în birourile slab luminate de razele difuze ale lunii, atunci când hormonii dau în clocot, se petrec scene fierbinți de iubire care l-ar face invidios  și pe un adolescent. Că dehhh....munca de birou necesită, de multe ori, ore suplimentare: asta pentru a justifica, cumva, ora târzie la care ajung acasă doamnele sau domnișoarele funcționare sau chiar înșiși domnii directori.

O vorbă românească spune că “femeia te ridică, femeia de coboară”, dar ca să parafrazăm această vorbă putem spune că: “amanta te îngroapă” mai devreme sau mai târziu; căci clipele de neuitate alături de tinerele focoase se plătesc scump. Domnițe blonde, brune, suple și dornice să prindă o funcție în administrație sau măcar să avanseze sau să fie menținute pe post, fac cu ochiul la orice pas politicienilor și directorașilor noștri doritori de aventură, cărora le cam fuge privirea după orice pradă nouă. Doar că gentuțele scumpe, pantofiorii eleganți, bijuteriile fine rochițele și bluzițele din magazine exclusiviste costă cam mult pentru buzunarele acestor fete, iar directorașii noștri par dispuși să ofere aceste mici atenții fără a se uita la bani, că doar nu dau din banii lor.

Nu avem nimic cu micile plăceri ale vieții dumnealor, dar atunci când ești persoană publică, folosești masina de serviciu, aranjezi un concurs pentru iubită și petreci ore suplimentare de…. plăcere la birou, Ziarul de Mehedinți devine curios, pentru că și cititorii noștri sunt curiosi. Și avem și experiența unei escapade la poalele munților a unui șef de instituție cu iubita lui. 

Măi, dragilor! Dacă voi credeți că, la vârsta de 50-60 de ani, o fetiscană de 20-35 de ani vă iubește, înseamnă că ori acum ați ieșit în oraș, ori sunteți romantici, ori nu ați avut adolescență. Noi credem, totuși, că domnițele acestea vă iubesc! Și pe voi! Și pe alții! Noi v-am spus!  Pentru că știm. Și pentru că presa are și ea curiozitățile ei.

 

sursa foto: Stiri din Teleorman 

Adauga comentariu