(EXCLUSIVITATE) Scandal sexual la nivel înalt! Unul din greii PSD Mehedinți, fotografiat cu presupusa amantă! Miza: funcția pe care tânăra amantă o țintește!

Este bine știut, la nivelul județului, că, odată cu instalarea pe o funcție bună, vin faima, influența și, la pachet cu cele două, neapărat amantele. Este și cazul inspectorului școlar general, Alin Tomoescu, care, odată instalat la cârma ISJ, a descoperit, brusc, că este și frumos și potent. Așa că și-a tras o super amantă. Nu pe oricine, ci o tânără PSD-istă extrem de frumoasă și focoasă, care aspiră la statutul de profesor titular în învățământ.

Cum mâine este titularizarea, tânăra a ales să își petreacă weekend-ul alături de noul iubit, departe de ochii lumii, în pitoreasca zonă Ponoarele. Doar că cei doi porumbei, probabil, extrem de atinși de săgeata lui Cupidon, au pierdut din vedere esențialul: protagonistul nostru a cam uitat-o acasă pe soție. Însă, femeia nu a stat cu mâinile în sân. Ea este cea care ar fi pus pe cineva să îi urmărească soțul.

Înainte de escapada la munte, tânăra l-a însoțit pe partenerul său  la unul dintre centrele comerciale din Severin, de acolo de unde șeful cel mare de la ISJ și-a cumpărat mai multe cămăși. Probabil tânăra și-a dorit ca partenerul său să arate cât mai bine. La finele escapadei, tânăra a postat și câteva poze pe rețelele de socializare, însă doar acelea în care apare singură.

După ce au petrecut un weekend împreună, cei doi au părăsit plaiurile ponorene în bolidul deținut de șeful de la ISJ.

De altfel, escapada inspectorului școlar general nu ar fi singulară. Pe la colțuri, se vorbește că șeful de la inspectorat ar mai fi avut și alte relații extraconjugale. Cam așa se întâmplă când ești bărbat bine și femeile trag de tine!

Adauga comentariu