Două persoane de etnie rromă au vândut mai multe obiecte pretinzând că sunt de aur. În fapt, obiectele nu aveau nicio valoare. Planul lor a fost dat peste cap de un cumpărător.

Două persoane de etnie rromă sunt cercetate pentru înșelăciune. Totul: după ce polițiștii Secției de Poliție Rurală Șimian au fost sesizați de un bărbat de 48 ani, din Strehaia, despre faptul că două persoane necunoscute, de etnie romă, i-au oferit spre vanzare, contra sumei de 600 lei, trei obiecte de culoare galbena, pretinzând că sunt din aur.  Dupa achiziționarea obiectelor, bărbatul a constatat ca acestea nu erau confecționate dintr-un material prețios, motiv pentru care a sesizat poliția, indicând autoturismul cu care aceștia se deplasează către Drobeta Turnu Severin.

La scurt timp, polițiștii au reușit identificarea, în trafic, a autovehiculului care era condus de un bărbat de 50 ani, iar pe bancheta din dreapta față se afla o altă persoană de 27 ani. Persoanele respective au fost recunoscute de partea vatamată ca fiind cele care i-au vândut obiectele amintite, acestea restituindu-i apelantului suma de bani achitată pentru cele trei obiecte. În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunii de înșelăciune.

 

sursa forto 1: eleganceshop

Adauga comentariu