„Domn’ primar Gherghe” s-a înscris în PNL Mehedinți. Încă de la semnarea adeziunii, fostul edil severinean a început să îi joace pe degete pe liberali, inclusiv pe președintele formațiunii.

PNL Mehedinți, de la jocurile de culise ale lui Virgil Popescu, la dictatura lui Constantin Gherghe! Începe o era extrem de interesantă, pentru liberali, din care vor ieși învingătoare doar interesele unora, iar membrii cu adevărat liberali vor ieși terfeliți.

A fost mare agitație printre liberali, în această dimineață. Liderul PNL Mehedinți, Virgil Popescu a ieșit să îl prezinte, în conferință de presă, pe noul membru al partidului: fostul primarul al Severinului, Constantin Gherghe. Interesantă este modalitatea în care PNL Mehedinți a decis să facă public acest eveniment: în prezența presei de casă, obedientă, care nu are nimic de întrebat, nimic de obiectat. Din cele trei televiziuni din județ, doar două au fost invitate la acest mega-eveniment. A treia, probabil, le-ar fi stat ca un ghimpe în coaste. Despre presa scrisă, nici nu se poate vorbi. Doar nu puteau risca să fie luați la întrebări. Noi știm că președintelului PNL Mehedinți, Virgil Popescu, îi place să fie înconjurat de multe camere de filmat, în conferințele de presă, dar deh....Gherghe e scump și pare că începe să își impună regulile în partid, încă dinantea semnării adeziunii. O altă chestiune interesantă este faptul că nici măcar membrii importanți ai PNL Mehedinți nu știau faptul că, astăzi, partidul va organiza o conferință de presă, în care va fi prezentat, cu surle și trâmbițe, noul membru vopsit liberal. Asta nu miroase a bine, tocmai pentru liberali. Deși, în spațiul public, au tot apărut zvonuri, conform cărora Gherghe va fi candidatul sigur la primăria Orșova, este de notorietate că un politician ca Gherghe, uns cu toate alifiile, nu se ma mulțumi cu o primărie ca Orșova. Din tot acest joc politic duplicitar al președintelului PNL Mehedinți, sigur cineva va ieși șifonat.

„Partidul Național Liberal vrea să anunțe înscrierea în partid a domnului Constantin Gherghe și odată cu acest lucru: susținerea domnului Gherghe pentru președintele Klaus Iohannis, la prezidențiale. Nu vă așteptați că vom face un anunț privind candidatura domnului Gherghe la locale. Acum importante sunt prezidențialele. Îl las, în continuare, pe domn’ primar Gherghe să vă spună câteva cuvinte.”, declară președintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu. 

„Domn’ primar Gherghe?” Al cui primar este Gherghe, domnule președinte? Al nostru, al severinenilor? Sau al dumneavoastră? Acum, „domn’ primar” a spus și el câteva vorbe. Nostalgic după vremurile apuse, în care sediul actul al PNL era al fostului PD-L, Gherghe a venit în conferință de presă să spună nimic.

„Mă bucur că mă întorc în sediul ăsta. Știu că de aici au pornit lucuri frumoase pentru municipiu și județ, dacă bine îmi aduc aminte. Mulțumesc domnului președinte pentru înțelegerea pentru care a dat dovadă. Obiectivul nostru major și imediat este susținerea președintelui Iohannis pentru al doilea mandat. Sper să îmi aduc contribuția, așa cum pot și știu mai bine, în această campanie. Mă bucur de echipă. Sunt convins că vom face lucruri frumoase. Sunt convinsă că, într-o echipă lărgită a PNL, vom face lucruri frumoase pentru mehedințeni, pentru că eu am un principiu: mai puține vorbe și mai multe fapte.”, declară la rândul său, "domn' primar Gherghe". 

Deja se observă că ați venit cu faptele, domnule Gherghe! Nu e nevoie să spuneți! Dacă erau alții cu faptele și dumneavoastră cu vorbele, astăzi, la conferința de presă, președintele dumneavoastră de partid chema pe toată lumea. Dar..înțelegem: deja vă impuneți în partid!

 

sursa foto 1 + sursa video pentru subtitrare: Ziarul din Mehedinți 

 

Adauga comentariu