Cum poți deveni penibil: manualul de instruire îl găsim la Prefectura Mehedinți

 Când nu ai ce face și acum ai descoperit aparatul foto și rețelele de socializare, te joci de-a comunicarea.  Este exemplul tipic  de slugărnicie  și de activism militant practicat de comunicatorul Prefecturii Mehedinți, care a postat pe pagină de socializare a instituției următorul mesaj:

„VIA TRANSILVANICA SE APROPIE DE JUDEȚUL MEHEDINȚI. Prefectul Nicolae DRĂGHIEA, alături de cei trei reprezentanți ai județului Mehedinți care au dat naștere, prin sculpturile realizate, unor adevărate opere de artă, se află în tabăra Tășuleasa Social, acolo unde Via Transilvanica a devenit, de la idee, realitate. Vă mulțumim, domnule prefect, pentru implicarea în acest proiect și vă așteptăm să-i aduceți acasă pe acești băieți minunați, împreună cu ”copiii” lor – bornele, care vor traversa județul Mehedinți începând din această toamnă.”

 Un mesaj care ne spune cum și cât muncește reprezentatul guvernului  în teritoriu, bravul nostru prefect de Mehedinți. Suntem întru totul  de acord cu mesajul patriotic  al acestei inițiative, dar să spui că aceste borne sunt sculpturi și adevărate opere de artă ni se pare  ceva de noaptea minții!  Credem  că  marele  nostru sculptor  Gheorghe Anghel s-ar  răscoli  în mormânt dacă ar auzi aberațiile debitate  de comunicatorul prefecturii.

 Iar ca bomboana să fie pusă pe colivă, mesajul se încheie  într-o  notă de lăudăroșenie grețoasă  în care Prefectura Mehedinți, prin vocea comunicatorului, îi multumește din inimă prefectului pentru implicarea în  acest măreț proiect! Stimate comunicatorule!  În momentul când te duci la prima slujbă religioasă întrebă  un preot ce spune Biblia  despre lauda de sine, pentru că numai Dumnezeu vă mai poate convinge cât de penibili sunteți.  Iartă-i Doamne!

Adauga comentariu