Copil dispărut, căutat de 5 ani de autorități! Află aici câte persoane au fost date dispărute în Mehedinți!

În urmă cu 5 ani, o familie disperată din satul mehedințean Viașu, anunța autoritățile că le-a dispărut, de acasă, băiatul. De atunci și până acum, familia nu a aflat absolut nimic despre ce i s-ar fi putut întâmpla copilului. Nu este nici măcar o pistă în ceea ce privește găsirea lui.

“Privitor la evenimentul din anul 2014, de pe raza comunei Pătulele, la care faceţi referire, vă comunicăm că acesta nu a fost identificat până în prezent, fiind luată măsura urmăririi la nivel naţional şi internaţional, iar ca urmare a activităţilor desfăşurate până în prezent, nu au condus la identificarea acestuia, cazul rămânând în continuare în atenţia noastră.”, conform reprezentanților IPJ Mehedinți.

În ultimii doi ani, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean, doar un singur caz de dispariție nu a fost soluționat, pe raza Mehedințiului.  

“În ultimii doi ani, la nivelul judeţului a fost înregistrat un număr de 108 persoane dispărute, fiind soluţionate 107 dintre cazuri.”

Ar fi vorba despre un bărbat dispărut în luna octombrie a anului trecut și care, din spusele unor martori, ar fi căzut în Dunăre.

Adauga comentariu