Conducere nouă la PLUS Mehedinți! Vezi aici cine va conduce filiala județeană a formațiunii politice

Membrii Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) Mehedinți s-au întrunit în cadrul Convenției Județene, pentru a-și alege echipa care va conduce filiala județeană a formațiunii politice. În competiția electorală s-au înscris 2 doi candidați. Conform Regulamentului de Organizare Internă, pentru a participa la alegerile filialei județene, fiecare candidat trebuie să se prezinte, în fața alegătorilor, cu câte o echipă de start formată din patru persoane și anume: Secretar General, Trezorier, Responsabil Comunicare și Responsabil Atragere de Fonduri.

În urma votului secret, președinte al Partidului Libertate Unitate Solidaritate, filiala Mehedinți, a fost ales Popescu Sorin. Alături de Vijulie Constantin – Secretar General, Pîrlea Claudiu – Trezorier, Tăbîrță Dorin – Responsabil Comunicare și Mihuțescu Mugurel – responsabil Atragere de Fonduri, echipa Biroului Județean al PLUS mai are în componență alți patru membri aleși independent de către membrii partidului și anume: Butnariu Laura, Brîndușescu Luigi, Stuparu Gigi Adrian și Jujea Luminița. Cei patru membri urmează să ocupe funcțiile de Responsabil Recrutare, Responsabil Organizare Evenimente, Politici Publice și Organizare Alegeri.

De asemenea, în cadrul Biroului Județean al PLUS, vor funcționa Comisia de Cenzori și Comisia de Arbitraj. Membrii acestor structuri au fost aleși tot în cadrul Convenției Județene, de asemenea fiind nominalizați și delegații pentru Convenția Națională a Partidului.

PLUS Mehedinți își dorește să aducă o schimbare în județul de pe malul Dunării, tocmai de aceasta conducerea filialei se axează pe programe structurale și de dezvoltare care se referă la dezvoltarea tuturor ramurilor sociale și administrative ale Mehedințiului. Unul dintre principalele obiective pe care și le propune formațiunea politică este obținerea rezultatelor satisfăcătoare la alegerile locale. De asemenea, prioritatea zero este atragerea de noi membri și dezvoltarea continuă a organizației lanivel județean.

Adauga comentariu