Au sărbătorit nunta de aur. Autoritățile locale au pregătit o surpriză pentru vârstnicii din oraș.

A fost sărbătoare printre vârstnicii severineni, care au marcat 5 decenii de căsătorie. Administrația locală a pregătit, la fel ca în ultimii ani, o petrecere pentru ei. Aceștia vor continua să se distreze pe parcursul întregii seri.

“E un moment deosebit și pentru noi ca organizatori, sperăm să fie și pentru dumnealor. Sunt 50 de ani de căsnicie, 50 de ani de lucuri extraordinare, un model pentru noi toți. Sperăm ca astăzi, în contextul în care mulți dintre concetățenii noștri renunță foarte ușor la căsnicie, aceștia să fie un model pentru model pentru societate. Le urăm sănătate, ani mulți împreună! Comunitatea îi cinstește așa cum se cuvine.”, declară edilul severinean Marius Screciu.

Autoritățile au pregătit pentru severinenii aniversați, astăzi, o petrecere: cu muzică, joc și voie bună.

“Este o seară deosebită, atât ca organizare, cât și ca însemnătate. Ne bucurăm că autoritățile ne-au pregătit o astfel de surpriză. Secretul căsniciei este iubirea.”, spune un severinean, care a reușit să treacă prin 5 decenii de căsătorie.

“E un eveniment plăcut. Ne bucurăm că s-a organizat. E frumos. Am venit să petrecem, să ne simțim bine. Secretul căsniciei este respectul.”, spune o severineancă, care marchează nunta de aur.

Adauga comentariu