Atmosferă de poveste la evenimentul tău special! Afacere pornită din pasiune, de trei tinere severinence!

Nunta de vis este la un pas distanță. Trei tinere frumoase și ambițioase au pus la cale un concept nou pentru peisajul severinean. Maria, Denisa și Larisa îți transformă nunta într-o atmosferă de basm. Tinerele au gândit o afacere, prin intermediul căreia să ofere tinerilor căsătoriți un altfel de eveniment într-un decor diferit. Așa că, după câteva luni de muncă, tinerele au reușit să pună picioare MVM Concept, prin intermediul căruia orice vis prinde contur. Firma a extisn serviciile oferite, așa că orice eveniment festiv poate deveni o poveste de neiuitat.

„Totul a început în urmă cu câteva luni când o prietenă foarte bună a vrut să se cunune într-o atmosferă de basm. Am ales ca locație Cetatea Medievală a Severinului, iar pentru a le crea povestea, ne-am ocupat noi. Aranjamentele de flori, covorul roșu, șampania rece și prăjiturelele dulci l-au făcut pe Romeo să își întalnească Julieta, sub cei mai albi tradafiri. Pentru că am realizat cât de mult ne-a plăcut să organizăm acest eveniment, am decis sa luăm totul în serios și așa a luat naștere MVM CONCEPT. Încet, încet ne-am perfecționat și extins: organizăm cununii civile, zile onomastice, oferim servicii de hosstess și avem o echipă de ursitoare drăguțe!”, spun cele trei fete.

Toate acestea vin la pachet cu multă voie bună din partea firmei, dar și cu certitudinea că evenimentul visat de fiecare se va concretiza așa cum și-au dorit protagoniștii.

Dacă vrei ca și nunta ta să fie o poveste, le găsești pe cele trei fete, pe pagina oficialăde Facebook  a firmei: Decoratiuni Nunti Evenimente by MVM Concept.

 

sursa foto: Facebook/Decoratiuni Nunti Evenimente by MVM Concept

 

Adauga comentariu