Accident în Severin! Autoturism „parcat” pe o bancă de la scara unui bloc! Declarațiile martorilor!

Intersecția Iuliu Maniu-Anghel Saligny este una extrem de periculoasă. O demonstrează și accidentul din această după-amiază, atunci când un șofer nu a respectat semnificația indicatorului STOP și a ajuns să smulgă o bancă din fața unei scări de bloc. Înainte de ajunge să lovească banca, autoturismul s-a ciocnit de o altă mașină. Totul putea să fie o adevărată nenorocire, căci aici stau, zilnic, locatarii din bloc. Doar o minune a făcut ca nimeni să nu fie, în acel moment, la scară.

„Nu știu ce să vă spun. Nu am văzut indicatorul. Mă lovii și la cap. Mă simt rău. Trebuie să stau, neapărat, puțin să îmi revin.”, spune șoferul care a provocat accidentul.

„Am auzit o bubuitură. Când am coborât, eram mașinile acestea așa lovite. Nu era nimeni la scară, dar de obicei stau mulți copii aici la bancă.”, spune o locatară.

„Se întâmplă des accidente aici, la această intersecție. Acum, a fost neatent șoferul pentru că nu a făcut STOP-ul. A fost un real noroc, pentru că nu era nimeni la scară, în acel moment.”, spune un severinean, care locuiește în zonă.

„Aici, stau copiii și oamnii în vârstă. Aici, stau des la bancă. Ar trebui puse limitatoare de viteză. Se întâmplă des accidente aici. Eu stau în blocul de lângă și văd.”, spune alt locatar.

„Am avut și câte un accident pe lună la această intersecție. E o intersecție periculoasă, pentru că nu respectă STOP-ul. Trebuie puse limitatoare de viteză. Acum s-ar fi putut produce o nenorocire.”, spune un severinean din zonă.

Din fericire, victimele nu au fost grav rănite, cu toate că șoferul vinovat s-a ales cu o lovitură zdravănă la cap. Ambii șoferi s-au ales, însă, cu o sperietură zdravănă.

Adauga comentariu